Vegi vol-au-vent
Dé klassieker, maar dan vegi…
Ingrediënten
- 1 bakje champignons
- 25 cl Alpro Cuisine
- 4 dl groentebouillon
- 2 pakjes poulettekes van de vegetarisch slager
- 1 pakje groentenballekes
- 1 soeplepel bloem
- scheutje zonnebloem olie
- peper en zout
- sap van een halve citroen
Instructies
- Zet een kookpot en een anti-kleefpan op middelhoog vuur, doe in beide een scheutje olie.
- Snijd de champignons in stukjes en bak deze aan in de kookpot, bak ondertussen de poulettekes in de pan.
- Blus de champignon met het citroensap, wanneer al het sap weg is kan je de bloem toevoegen en even laten bakken.
- Bevochtig met de groentebouillon, en voeg de poulettekes en de balletjes erbij. Als laatste giet je er ook de Alpro Cuisine bij.
- Laat alles even doorkoken en indikken, kruiden met peper en zout.