Vegi vol-au-vent
Dé klassieker, maar dan vegi...
Porties 4
Bereidingstijd 20 min
Gang Hoofdgerecht
- 1 bakje champignons
- 25 cl Alpro Cuisine
- 4 dl groentebouillon
- 2 pakjes poulettekes van de vegetarisch slager
- 1 pakje groentenballekes
- 1 soeplepel bloem
- scheutje zonnebloem olie
- peper en zout
- sap van een halve citroen
Zet een kookpot en een anti-kleefpan op middelhoog vuur, doe in beide een scheutje olie.
Snijd de champignons in stukjes en bak deze aan in de kookpot, bak ondertussen de poulettekes in de pan.
Blus de champignon met het citroensap, wanneer al het sap weg is kan je de bloem toevoegen en even laten bakken.
Bevochtig met de groentebouillon, en voeg de poulettekes en de balletjes erbij. Als laatste giet je er ook de Alpro Cuisine bij.
Laat alles even doorkoken en indikken, kruiden met peper en zout.