Go Back

Vegi vol-au-vent

Dé klassieker, maar dan vegi...
Porties 4
Bereidingstijd 20 min
Gang Hoofdgerecht

Ingrediënten
  

  • 1 bakje champignons
  • 25 cl Alpro Cuisine
  • 4 dl groentebouillon
  • 2 pakjes poulettekes van de vegetarisch slager
  • 1 pakje groentenballekes
  • 1 soeplepel bloem
  • scheutje zonnebloem olie
  • peper en zout
  • sap van een halve citroen

Instructies
 

  • Zet een kookpot en een anti-kleefpan op middelhoog vuur, doe in beide een scheutje olie.
  • Snijd de champignons in stukjes en bak deze aan in de kookpot, bak ondertussen de poulettekes in de pan.
  • Blus de champignon met het citroensap, wanneer al het sap weg is kan je de bloem toevoegen en even laten bakken.
  • Bevochtig met de groentebouillon, en voeg de poulettekes en de balletjes erbij. Als laatste giet je er ook de Alpro Cuisine bij.
  • Laat alles even doorkoken en indikken, kruiden met peper en zout.